CHP Efeler adayı kim oldu? Anıl Yetişkin Kimdir? Kaç Yaşında?31 Mart 2024 yerel seçimlerine az bir süre kala adaylar da yavaş yavaş belli olmaya başladı. CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında il ve ilçelerde yarışa girecek adayları tek tek duyuruluyor. Toplantıda Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özlem Çerçioğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş ve Efeler Belediye Başkan adayı Anıl Yetişkin olarak netleşti. CHP Efeler Belediye başkan adayı Anıl Yetişkin kimdir? Anıl Yetişkin kimdir?Yetişkin, 1974 yılında Aydın'da doğdu ve eğitim hayatına Gazipaşa İlkokulu'nda başladı. Memur bir ailenin çocuğu olarak, ortaokul ve lise eğitimini Aydın Anadolu Lisesi'nde (şimdiki adıyla Adnan Menderes Anadolu Lisesi) tamamladı. Ardından İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu ve 23 yıldır Aydın'da avukatlık yapmaktadır. Yetişkin, 2010 yılında Aydın Barosu Yönetim Kurulu'nda görev almaya başladı ve 2022 yılında Aydın Baro Başkanı olarak görev yapmıştır. Siyasi kariyerinde bir adım daha ileri giderek, yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler Belediye Başkan aday adayı oldu ve bu nedenle Aydın Baro Başkanlığı görevinden istifa etti. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Efeler Belediye Başkan adayı olarak gösterilmiştir. Yetişkin, hem hukuk alanında hem de yerel yönetimlerde aktif bir şekilde görev yaparak, kariyerinde çeşitli başarılar elde etmiştir. Kaynak: Haber Merkezi