MHP Kırklareli adayı kim oldu? Derya Bulut kimdir? Kaç Yaşında?1 Mart 2024 yerel seçimlerine az bir süre kala adaylar da yavaş yavaş belli olmaya başladı. MHP grup toplantısında il ve ilçelerde yarışa girecek adayları tek tek duyuruluyor. Toplantıda Tokat, Aydın, Aksaray, Sivas ve Bolu gibi birçok ilin belediye başkan adayı belirlendi. Kırklareli Belediye Başkan adayı Derya Bulut olarak netleşti. MHP Kırklareli Belediye başkan adayı Derya Bulut kimdir? Derya Bulut kimdir?Derya Bulut, 1981 yılında Kırklareli'nde doğdu ve ilköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimini Kırklareli'nde tamamladı. 1999 yılında Kocatepe Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü kazanarak, 2003 yılında lisans eğitimini bitirdi. Ardından Başkent Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2004 yılında öğretmenlik mesleğine dershanede başlayan Derya Bulut, 2014 yılında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) bünyesinde siyasi hayatına adım attı ve partisinden belediye başkan adayı olarak gösterildi. 2015 yılına kadar MHP Kırklareli İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü ve aynı dönemde Kırklareli'nden milletvekili adayı oldu. 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde, MHP'nin Kırklareli Belediye Başkan adayı olarak yer aldı. Derya Bulut, eğitim ve siyasi kariyeri boyunca çeşitli görevlerde bulunarak hem eğitim hem de siyaset alanında kendini kanıtlamış bir isimdir. Kaynak: Haber Merkezi